logoheader.png

Inschrijving congres "Leiders voor de toekomst" geopend!


De inschrijving van het AVS congres van vrijdag 14 maart 2014 is vanaf nu geopend. Aart Brezet van Drives@Work verzorgt daar de inspirerende workshop "Samen continu verbeteren door Waarderend Onderzoeken." Klik door voor de links naar de informatie en het inschrijfformulier.

Lees meer

Hoe feedback je een beter leider maakt


Samen met Inspiration at work heeft Drives@Work (onder de gezamenlijke handelsnaam 'Together@Work') een nieuwe training ontwikkeld: "Hoe feedback je een betere leider maakt". We worden er namelijk regelmatig mee geconfronteerd dat leiders besluiten hebben genomen die verkeerd uitpakken, omdat zij niet over de informatie en feedback beschikken die ze nodig hebben. En daar kan je als leider zelf wat aan doen!

Lees meer

Workshops op directeuren 2-daagse Laurentius Stichting


Op 19 februari 2013 was de eerste dag van een 2-daagse conferentie van schoolleiders van de Laurentius Stichting. Op een mooie locatie in Renesse mochten zij ontstressen en kregen zij diverse workshops aangeboden waaruit zij inspiratie op konden doen om beter met werkdruk om te gaan. Drives@Work heeft in drie rondes twee verschillende workshops gegeven.


Lees meer

Nieuw programma: Meester van je tijd door leiderschap vanuit je drijfveren


Drives@Work heeft samen met Management Drives een nieuwe training ontwikkeld: Meester van je tijd door leiderschap vanuit je drijfveren. Het is een training time management toegesneden op jou als persoon. Hierna heb je echt geen excuses meer: het is jouw keuze. Laat je je leiden, of ben je meester van je tijd? Deze training is ook aan te bieden als een persoonlijk coachingsprogramma.

 

Lees meer