logoheader.png

Nieuw programma: Meester van je tijd door leiderschap vanuit je drijfveren

Terug

Bij time management gaat het niet om de handige instrumentjes. Als je er toe gedreven zou zijn, had je deze allang toegepast. Time management is in de eerste plaats de kunst van het nemen van bewuste besluiten. Wat op ons af komt, kunnen we niet beheersen, maar hoe wij ermee omgaan wel. Laat je je leiden, of ben je meester van je tijd en besluit je zelf wat je ermee doet? Dat is de vraag. Uniek aan de training van Drives@Work is dat wij dit benaderen vanuit het inzicht dat de Management Drives test geeft over jouw drijfveren. Als je snapt wat jouw drijfveren zeggen over jouw stijl in time management, kan je daarin krachtig persoonlijk leiderschap ontwikkelen.

Klik hier om de brochure met het programma te openen.